67 ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΑ ΟΜΟΡΦΑ & ΥΓΙΗ ΜΑΛΛΙΑ
Είμαστε δεύτερη γενιά κομμωτών. Η πείρα, η αφοσίωση και η αγάπη για την δουλειά μας, μας οδηγούν καθημερινά και μας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργούμε στα μαλλιά σας το στυλ που σας ταιριάζει και αναδεικνύει την προσωπικότητα σας! Πάντοτε μέσα στις τάσεις της εποχής, ανάλογα με την περίσταση και τη διάθεση σας. Στόχος μας να είστε ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι σε κάθε σας επίσκεψη. Οι άνθρωποι μας, δημιουργικοί, εκπαιδευμένοι, ενημερωμένοι και φιλικοί, είναι αφοσιωμένοι στην καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Όλοι μαζί φροντίζουμε ώστε η εμπειρία κάθε επίσκεψής σας στο κομμωτήριο μας να είναι μοναδική! Έχοντας προτεραιότητα την ομορφιά, την υγεία και τη δύναμη των μαλλιών σας, σας κατευθύνουμε για την καλύτερη φροντίδα και περιποίηση τους, ώστε να είναι πάντοτε λαμπερά γεμάτα ζωντάνια και να αναδεικνύουν το χρώμα, με όλες τις τεχνικές, το κούρεμα και το χτένισμα. Όμορφα μαλλιά με σώμα, σχήμα και φως, σε φυσική κίνηση, με μοναδική προσωπικότητα!
Κλείσε ραντεβού Εδώ
Ώρες Λειτουργίας
Τρίτη: 09:00 - 20:00
Τετάρτη: 09:00 - 19:00
Πέμπτη-Παρασκευή: 09:00 - 20:00
Σάββατο: 08:00 - 17:00
Kυριακή-Δευτεύρα: Κλειστά

Our Services

Υπηρεσίες Κομμωτηρίου

Κούρεμα

Έμφαση στη λεπτομέρεια.Ακρίβεια, πολυτελές φινίρισμα, προσωποποιημένο στυλ.

Χτένισμα

Το σωστό χτένισμα αποτελεί μέρος της εμφάνισης σας και ολοκληρώνει το look σας.

Υπηρεσίες Χρώματος

Ο απόλυτος τρόπος αυτο-έκφρασης, μια επαγγελματική υπηρεσία χρωμάτων σας δίνει τον απόλυτο έλεγχο του χρώματος των μαλλιών σας, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σας αντανακλώντας πραγματικά την προσωπικότητά σας.

Θεραπείες Μαλλιών

Όμορφα μαλλιά είναι τα υγιή μαλλιά.

Υπηρεσίες Περιποίησης Άκρων

Τα χέρια και τα πόδια σας είναι από τις πιο σημαντικές περιοχές του σώματός σας και όταν είναι περιποιημένα δείχνουν τη σημασία που δίνετε στη λεπτομέρεια και στον εαυτό σας.

Μακιγιάζ

Το σωστό μακιγιάζ μπορεί να απογειώσει την εικόνα του προσώπου αλλά και την γενικότερη εμφάνιση μιας γυναίκας.